Zwangere vrouw vermoord in Chicago, baby geroofd

Bij een huiszoeking ontdekten agenten bleekmiddel, bloedsporen en verbrande kleren. Uiteindelijk werd in een vuilniszak ook het lichaam van de moeder teruggevonden. Ze bleek te zijn gewurgd met een kabel.

Volgens de politie had de 46-jarige vrouw twee jaar terug haar eigen, volwassen zoon verloren. Mogelijk wilde ze dat verlies compenseren met de nieuwe baby. Er wordt nog onderzocht of ze eerder geprobeerd heeft iemand te ontvoeren, maar het lijkt de eerste keer te zijn geweest.

“Het is surrealistisch. Dit soort dingen zie je in films. Je denkt nooit dat mensen echt zo kwaadaardig zijn”, zei de politiewoordvoerder.

Bidden voor een wonder

“Ik snap niet waarom deze vreselijke mensen dit gedaan hebben”, zei de weduwnaar van het slachtoffer. “Ze heeft hun niets aangedaan. Ze was een goed persoon.”

Artsen vrezen dat de baby, die al drie weken in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis ligt, het niet gaat halen. De familie hoopt op een wonder. “We smeken God dat wij ons kind mogen houden. Hij is het geluk dat mijn vrouw ons heeft nagelaten.”

Source link

nuno-show.nl

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: