Weekhoroscoop

nuno-show.nl

Jouw weekhoroscoop helemaal gratis. Ontdek wat jij van de week mag verwachten. Elke maandag een verse weekhoroscoop!

Nieuwe weekhoroscopen – Weekhoroscoop, Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen. – Wat zeggen de sterren vandaag over jou? Lees het in jouw weekhoroscoop.

 • Weekhoroscoop Ram Week 46 2019
  Iemand overlaat jou deze week met complimentjes en maakt je ongegeneerd het hof. Je kunt daar niet tegen op. Je komt in de verleiding hieraan toe te geven. Logisch toch! Blijf wel eerlijk en maak van te voren duidelijke keuzes.
 • Weekhoroscoop Stier Week 46 2019
  Jij hebt deze week energie voor tien, zorg er dus voor dat je niet de hele tijd binnen zit. Je moet die energie gebruiken. Vooral in fysieke vorm. Ga lekker sporten of maak een avondwandeling. Als je maar iets doet. Je zult je nog beter gaan voelen.
 • Weekhoroscoop Tweeling Week 46 2019
  Je bent er deze week niet bij met je hoofd. Wat je ook doet, je kunt je niet concentreren. Waar ben je mee bezig? Als iets zo belangrijk is neem er dan ook echt de tijd voor. Dan heb je daarna de energie om je op andere dingen te concentreren.
 • Weekhoroscoop Kreeft Week 46 2019
  Door emotionele spanningen ben jij deze week enigszins vermoeid. Toch ben je in staat actief te blijven en veel werk te verzetten. Het is wel verstandig de oorzaak van de emotionele spanningen op te sporen. Alleen dan kun je de oorzaak wegnemen.
 • Weekhoroscoop Leeuw Week 46 2019
  Je voelt je afgeleefd. Je hebt veel te weinig tijd voor jezelf. Daar moet je deze week nog wat aan doen. Als je fris in het leven staat, kijk je overal weer anders tegenaan. En dan zal er ook op het gebied van de liefde weer van alles gebeuren.
 • Weekhoroscoop Maagd Week 46 2019
  Jij bent erg enthousiast in je bezigheden. Pas op dat je deze week niet te enthousiast wordt, want het kan ook te veel worden. Mensen motiveren is goed, zolang ze je kunnen bijbenen. Tijdig stoppen is je uitdaging; niet te veel, niet te weinig.
 • Weekhoroscoop Weegschaal Week 46 2019
  Jij wordt overstroomd met problemen en je vindt dat jij al die problemen moet oplossen. Je raakt er van in de stress. Daar is maar een oplossing voor: ga lekker op vakantie en ervaar hoe de wereld gewoon doordraait als jij even pauze neemt.
 • Weekhoroscoop Schorpioen Week 46 2019
  Deze week ben jij erg vervelend. Elk woord wordt door jou op de weegschaal gelegd en als het kan verkeerd uitgelegd. Dat schept natuurlijk geen plezierig sfeertje. Denk eens aan de consequenties van je gedrag. Misschien kun je dan veranderen.
 • Weekhoroscoop Boogschutter Week 46 2019
  Als de dingen jou deze week een beetje tegenvallen, komt dat waarschijnlijk omdat je teveel verwacht hebt. Wees niet teleurgesteld. Bedenk of jouw verwachtingen wel realistisch zijn en stel ze eventueel bij en praat er over.
 • Weekhoroscoop Steenbok Week 46 2019
  Je wilt deze week wel eens lekker uitrusten en niets doen. Maar als je zoiets plant gaat dat feest natuurlijk niet door. Telkens wil iemand iets van jou weten. Deze aandacht is een streling voor je zelfvertrouwen. Dan maar een andere keer luieren.
 • Weekhoroscoop Waterman Week 46 2019
  Met jouw handelswijze heb je tot nu toe weinig succes geboekt. Probeer het deze week toch eens op de gebruikelijke manier. Als je tenminste je koppigheid kunt laten varen en dat zal beslist een hele uitdaging voor je zijn.
 • Weekhoroscoop Vissen Week 46 2019
  Doe deze week dat wat jij wilt doen. Het gaat er in dit geval toch om dat jij er een goed gevoel aan overhoudt. Trek je niets aan van wat andere mensen zeggen. Het is jouw leven. Anderen zijn mans genoeg om voor zichzelf te zorgen.