Weekhoroscoop

nuno-show.nl

Jouw weekhoroscoop helemaal gratis. Ontdek wat jij van de week mag verwachten. Elke maandag een verse weekhoroscoop!

Nieuwe weekhoroscopen – Weekhoroscoop, Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen. – Wat zeggen de sterren vandaag over jou? Lees het in jouw weekhoroscoop.

 • Weekhoroscoop Ram Week 42 2019
  Je voelt je wellicht wat eenzaam of buitengesloten. Terecht of niet, je bent zelf de enige die er iets aan kan veranderen. Blijf dus niet in een hoekje zitten mokken, maar ga deze week weer eens op stap. Bel een paar vrienden op en ga iets leuks doen.
 • Weekhoroscoop Stier Week 42 2019
  Jij verrast met je acties deze week vriend en vijand. Je komt met zeer vernieuwende en verrassende ideeën. Al zal niet iedereen het meteen begrijpen en accepteren, het levert je wel meteen respect en de bijbehorende financiën op.
 • Weekhoroscoop Tweeling Week 42 2019
  Je bent zeer vlijtig en verricht dan ook een aanzienlijke hoeveelheid werk. Daar hoef je niet bescheiden over te doen. Laat de buitenwereld maar eens zien hoe hard jij hebt gewerkt. Pronken met eigen veren mag. Pluk de vruchten van jouw arbeid.
 • Weekhoroscoop Kreeft Week 42 2019
  Diplomatiek zijn is niet echt jouw sterkste kant, maar deze week vind jij de juiste woorden om je partner gerust te stellen. Het lijkt wel een wonder, maar je partner is in ieder geval blijverrast met deze ommekeer. Zorg dat het van blijvende aard is.
 • Weekhoroscoop Leeuw Week 42 2019
  Je zult de komende tijd veel aandacht besteden aan jouw persoonlijke groei en jouw mogelijkheden in de toekomst. Het is verstandig van je dat je daar de tijd voor neemt. Dit is geen verspilde energie. Je kunt hierdoor later veel tijd besparen.
 • Weekhoroscoop Maagd Week 42 2019
  Jij hebt deze week veel energie. Gebruik die energie om schoonschip te maken, en dan met name op emotioneel gebied. Uit je gevoelens bij de mensen die betrokken zijn. Dat maakt het natuurlijk extra moeilijk maar het is de enige juiste methode.
 • Weekhoroscoop Weegschaal Week 42 2019
  Maak tijd vrij om aan je eigen belangen te werken. Het zal niet vanzelf wel goed komen, je moet daar voor vechten. Start met je eigen gevoelens onder woorden te brengen. Dat schept meer duidelijkheid dan je in eerste instantie zult verwachten.
 • Weekhoroscoop Schorpioen Week 42 2019
  Als iemand jou deze week iets in vertrouwen vertelt, houd dat dan voor jezelf. Je hebt de behoefte er over te praten. Schaad het vertrouwen van je vriend(in) niet. Praat er liever met hem/haar zelf over. Dat werkt voor jullie beide genezend.
 • Weekhoroscoop Boogschutter Week 42 2019
  Je vrienden zijn deze week verbaasd als jij die dingen waar je anders nooit interesse in toont, vandaag vol overgave doet. Zo blijkt maar weer dat er niets veranderlijker is dan een mens. Gelukkig maar, anders zou het leven een saaie boel worden.
 • Weekhoroscoop Steenbok Week 42 2019
  Jij ontmoet deze week veel tegenslag, maar jij bent uiteindelijk toch de sterkere partij. Zorg dat je de ander aanvoelt. Dat moet voor jou toch een koud kunstje zijn. En je weet; als je de ander kent is de overwinning nabij.
 • Weekhoroscoop Waterman Week 42 2019
  In de liefde ben je een beetje wisselvallig de laatste tijd. Je gevoelens zwaaien van de ene kant naar de andere. Het is niet zo dat je niet weet wat je wilt, je wilt alleen telkens wat anders. Zorg voor afwisseling, maar blijf wel eerlijk.
 • Weekhoroscoop Vissen Week 42 2019
  Je hebt veel ruzie met je partner gehad de laatste tijd. Toch voel jij je meer verbonden met je partner dan ooit tevoren. Je vraagt je af hoe dat kan? Jullie discussies zuiveren de lucht en dat schept duidelijkheid. Je weet wat je aan elkaar hebt.