WAT!? Temptation-Ricardo blijkt weggestuurd na ruzie!

Verleider Ricardo van Temptation Island lijkt om een andere reden het programma vroegtijdig te hebben verlaten. Waar hij zelf zei dat het door zijn gewonde broertje kwam, blijkt nu dat hij door de makers van het programma naar huis is gestuurd!

Er gingen al langer geruchten over het mogelijke noodgedwongen vertrek van Ricardo. Zo zou hij zelfs hebben gevochten op het eiland en de sfeer vreselijk hebben verpest. Dat de geruchten van zijn gedwongen exit ook daadwerkelijk kloppen, bevestigt zijn collega Jietse aan Shownieuws. ”Er zijn redelijk veel problemen geweest met Ricardo in het begin,” vertelt hij openhartig. ”Hij is ook naar huis gestuurd, daar ben ik zeker van. Het kan ook een combinatie van beiden zijn geweest, dat zijn broertje een ongeval had, maar dat hij ook van de cast naar huis moest.”

”Hij heeft veel dingen op het spel gezet om achter de schermen een paar dingen te verpesten,” vervolgt hij. ”Ik heb het leuk gehad, maar Ricardo heeft dingen ook voor mij verpest. Vooral de eerste paar dagen. Dat vond ik wel jammer en toen dacht ik wel van: ben ik daarvoor nu hier naartoe gekomen?”

Jietse heeft zelf weinig problemen gehad met zijn collega-verleider. ”Ik heb zelf geen gevecht gehad met Ricardo. Ik kon wel goed met hem overweg, dus heb zelf geen problemen gehad met Ricardo. De sfeer in de laatste week was zoals het in de eerste week had moeten zijn. Dan was het heel anders gelopen, dus dat is wel jammer. Maar de dingen die gebeurd zijn kan je niet terugdraaien en we hebben er nog het beste van proberen te maken.”

Het is inmiddels gelukkig toch goedgekomen tussen de verleiders onderling. ”Ricardo kan nu wel weer met iedereen overweg, hij is ook een van de vrienden!” zegt Jietse. ”Hij wordt niet uitgesloten, iedereen kan overeen met Ricardo, dus hij mag er altijd bij.”

Ricardo zei zelf eerder dat hij voor zijn broertje naar huis was gevlogen. ”Ik zat een klein weekje in Thailand en toen kreeg ik een telefoontje dat mijn broertje een ernstig scooterongeluk had gehad,” schreef hij zelf op Instagram. ”Iedereen die dicht om mij heen staat weet hoe mijn broertje en ik met elkaar zijn en dus vanaf dat moment wou ik alleen nog maar naar hem toe… Ik ben op het eerste het beste vliegtuig gezet en ben naar huis gegaan. Waar ik nog steeds geen spijt van heb! Ookal had hij een nagel gebroken als hij wil dat ik naar huis kwam dan zou ik komen. Het gaat nu gelukkig weer goed met hem en hij heeft er alleen een paar littekens aan over gehouden.”

Source link
2019-05-13 19:06:45

nuno-show.nl

error: Content is protected !!

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: