Van Bronckhorst vertrekt met een zege bij Feyenoord

Feyenoord heeft Giovanni van Bronckhorst een overwinning als afscheidscadeau gegeven. Na de zeperd zondag tegen ADO Den Haag (0-2) bij de laatste thuiswedstrijd van de trainer, lukte het de ploeg het uitduel met Fortuna Sittard met een 4-1 zege af te sluiten.

Dat deed de ploeg zonder Robin van Persie, die de wedstrijd in Limburg aan zich voorbij liet gaan. “Gio bedankt”, klonk het de tweede helft uit het Feyenoord-vak.

In een duel waarin voor beide ploegen niets meer op het spel stond – Feyenoord was al derde, Fortuna Sittard al zeker van een nieuw seizoen in de eredivisie – nam Feyenoord meteen het initiatief. Nicolai Jørgensen kreeg na vijf minuten de eerste kans, maar stuitte op Alexei Kosolev. Een minuut later was het wel raak: Orkun Kökcü probeerde het met een schot, waarbij de bal via Calvin Mac-Intosch in het doel belandde: 0-1.

Hachelijke momenten

De Limburgers, die in december het uitduel in De Kuip verrassend met 2-0 wonnen, durfden na twintig minuten ook aan aanvallen te denken. Dat leverde rond het half uur een aantal hachelijke momenten op voor het doel van Kenneth Vermeer.

Lisandro Semedo kreeg goede kansen, maar stuitte op Vermeer en verdediger Tyrell Malacia. En arbiter Serdar Gözübüyük ging niet mee in de roep om een straschop, toen Semedo werd gevloerd. De verdiende 1-1 viel toch nog voor de rust. Een weggekopte bal uit de Feyenoord-defensie werd door Jorrit Smeets opgevangen. Hij schoot de bal prachtig in de bovenhoek: 1-1.

Source link

nuno-show.nl

error: Content is protected !!

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: