nuno-show.nl

Geplaatst op Sat 12 Oct 2019 om 12:30

De vader van Arjen Lubach is heel erg trots op het succes van zijn zoon, maar laat dat niet altijd direct blijken. “We zijn niet echt een knuffelfamilie of zo“, zei de presentator van Zondag Met Lubach vrijdagavond in Beau. Lubach verloor zijn moeder op jonge leeftijd, maar zijn vader heeft zijn tv-opkomst wel meegemaakt. “Hij is altijd wel geëmotioneerd en trots. Vaders zijn altijd wat afstandelijker ofzo, maar we hebben een hele goede band, dus hij is altijd wel op een afstandje geëmotioneerd dan.

De vader van Lubach aanschouwt zijn werk met gepaste trots. “Ik merk dan wel dat hij het heel mooi vindt of heel trots is, maar we zijn niet echt een knuffelfamilie of zo. Dat wordt denk ik een nieuwsbericht morgen: ‘Arjen Lubach: We zijn geen knuffelfamilie’.”

Lubach dacht lange tijd dat zijn vader niet echt trots was. “Ik ben begonnen bij de radio, bij 3FM. Dat vond mijn vader eigenlijk maar niks, want ik studeerde aan Groningen en ik stopte met die studie. Dat vond hij maar raar, want hij is daar hoogleraar. Ik werkte dus bij 3FM en ik dacht: hij weet niet eens wat het is. En op een gegeven moment leende ik zijn auto.”

In de auto vond Lubach een briefje waarop allemaal plaatsnamen stonden en daarachter de frequenties van 3FM. Het is onderdeel van zijn theatershow, die Lubach zelf online heeft gezet.

Hoeveel kost het eigenlijk om zijn show te streamen? “Ongeveer voor de prijs van een kleine Chai latte thee bij de Starbucks, 3,99 euro. Ja, het gaat heel goed, maar ik ben nog niet uit de kosten. Vandaar dat ik het hier even noem.

Zondag Met Lubach begint morgen aan een nieuw seizoen op NPO 3.

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl