Twitter test de mogelijkheid om een bepaald onderwerp te volgen op het sociale netwerk. Tot op heden was het alleen mogelijk om een andere gebruiker te volgen.

De nieuwe optie maakt het makkelijker om berichten over je interesses op het netwerk te vinden. Je hoeft nog maar één keer een onderwerp aan te klikken, in plaats van dat je tientallen gebruikers volgt die hier toevallig over praten.

De onderwerpfunctie wordt op het moment getest bij een aantal gebruikers van de Android-app. Zij krijgen de optie om het onderwerp ‘sport’ te volgen.

Twitter wil het op termijn ook mogelijk maken om berichten over een bepaald onderwerp te vermijden. Door dit bij een film of serie te doen, is het bijvoorbeeld mogelijk om spoilers te ontwijken.

Bewerkknop geen hoge prioriteit

Twitter werkt ook aan een aantal andere nieuwe functie, zoals de mogelijkheid om privéberichten te doorzoeken en om live-foto’s van de iPhone te delen.

Een knop om geplaatste berichten mee te bewerken staat nog steeds op de planning, maar is volgens Twitter geen hoge prioriteit.

Source link
NU

Nuno

Author Nuno

More posts by Nuno