Twijfel slaat toe bij zwangere Monique Smit

Monique Smit geniet van zon, zee en strand in Turkije. Ze is in verwachting van haar tweede kindje en de kleine wordt in juni of juli verwacht. Het zijn dus spannende tijden voor Monique en dat vindt ze zelf ook, want op Instagram laat ze weten dat ze nu toch wel nerveus wordt.

Zo schrijft ze: “Eén in m’n armen en een in m’n buik. Wat is dit toch een fantastische tijd! Ik geniet hier zo ontzettend van. De ene dag kan ik niet wachten tot ons tweede kindje bij ons is, en de andere dag kan ik weer super zenuwachtig wakker worden en spoken er zoveel vragen door mijn hoofd. Ga ik net zoveel houden van dit kindje?! Hoe was die begin periode met een baby ook alweer?! Ik vond van geen kind naar 1 kind natuurlijk een enorme verandering, hoe gaat dat straks met 2 kinderen?! En zo kan ik nog wel even doorgaan… Vandaag weer zo’n dag terwijl er iemand in mijn buik lekker hard loopt te schoppen dat ik er zelfs ‘s nachts van wakker lig. Ach, het zal allemaal wel goed komen.. toch?! ☺❤

Een in m’n armen en een in m’n buik. ???? Wat is dit toch een fantastische tijd! ????????Ik geniet hier zo ontzettend van, het blijft een wonder! De ene dag kan ik niet wachten tot ons tweede kindje bij ons is, en de andere dag kan ik weer super zenuwachtig wakker worden en spoken er zoveel vragen door mijn hoofd. Ga ik net zoveel houden van dit kindje?! Hoe was die begin periode met een baby ook alweer?! Ik vond van geen kind naar 1 kind natuurlijk een enorme verandering, hoe gaat dat straks met 2 kinderen?! En zo kan ik nog wel even doorgaan… Vandaag weer zo’n dag terwijl er iemand in mijn buik lekker hard loopt te schoppen dat ik er zelfs ‘s nachts van wakker lig. Ach, het zal allemaal wel goed komen.. toch?! ☺❤

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta) on May 13, 2019 at 4:10am PDT

Monique’s eerste kindje, Noah, wordt in augustus alweer 4 jaar oud. Haar vriend Martijn heeft uit een eerdere relatie nog een zoon: Milan.

Source link
2019-05-13 11:43:48

nuno-show.nl

error: Content is protected !!

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: