Teen Mom-Cheyenne showt nieuwe liefde

Teen Mom-fans die vurig hoopten dat Cheyenne Floyd en haar babydaddy Cory Wharton weer bij elkaar zouden komen komen bedrogen uit. Ze heeft haar hart verloren aan aan nieuwe man en het lijkt er op dat ze eindelijk over Cory heen is…

Aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Life & Style vertelt ze over haar nieuwe liefde: ”Iedereen stelt vragen over mijn nieuwe vriend en het is moeilijk hem buiten de schijnwerpers te houden omdat we heel veel samen zijn. Zijn naam is Matthew en hij komt uit Baltimore, dus het is een lange afstandsrelatie,” aldus Cheyenne.

En haar nieuwe vlam heeft dochtertje Ryder (2) zelfs al ontmoet. ”Hij is echt heel goed met haar. Je moet veel geduld hebben met een peuter… ze zijn super druk, maar hij geniet ervan om te zien hoe slim en gedurfd ze is.”

Cheyenne gelooft er in dat Matthew en zij voor de rest van hun leven bij elkaar blijven. ”In een perfecte wereld wil ik eerst samenwonen en trouwen voor er ooit weer een kindje komt,” vervolgt ze.

 

Haar ex Cory is momenteel gelukkig met Taylor Selfridge. “Ik ben blij voor hem als hij gelukkig is, en ik zeker niet kapot van,” vertelde ze onlangs aan Us Weekly.

Bliss✨❤ || outfit @fashionnova

A post shared by CHEYENNE (@cheynotshy) on May 6, 2019 at 5:49pm PDT

"So.. I typed a text to a girl I used to see…"

A post shared by eMeX (@emex) on Apr 26, 2019 at 3:42pm PDT

 

Source link
2019-05-13 08:33:10

nuno-show.nl

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: