Samantha mist zoon Milano verschrikkelijk

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is kapot van verdriet nu ze haar kinderen al zo lang niet heeft gezien. Met een foto uit de oude doos blikt ze terug naar een dierbaar moment met haar zoontje Milano.

In een emotionele post schrijft ze: ”Wat was je klein mijn kleine boef lief mannetje ging mij helpen om me haar te drogen. Haha ik mis je zo erg! Hou met heel me hart van jou MIJN ZOON.”

Vorige week vertelde Barbie op Instagram openhartig over het enorme gemis van haar kinderen. ”Ik hou zielsveel van mijn kinderen, vanaf de dag dat ze allebei werden geboren verzorgde ik ze 24/7, deed alles met de kinderen. Ik ben altijd een goede moeder voor ze geweest. Ze kregen allebei onwijs veel liefde en alles wat hun hartje begeerde,” aldus Samantha.

Ze vervolgt: ”Na mijn scheiding met Michael was ik totaal de weg kwijt en had veel verdriet van onze scheiding! Daarna ging het alleen maar slechter: kliniek in, kliniek uit. Ik raakte steeds meer in mezelf, wilde geen pijn meer voelen, daarom begon ik steeds meer te gebruiken. Medicijnen, drank en drugs. Het is niet niks wat ik heb moeten doorstaan en niet alleen ik, maar ook mijn kids, m’n familie en vrienden.”

Barbie werkt hard aan zichzelf en weet zeker dat ze snel haar kinderen weer in haar armen kan sluiten: ”Het valt niet mee, maar ik geef niet op. Ben geen opgever, dus schrijf maar wat jullie willen, ik weet beter want niemand weet hoe het echt zit en mijn kinderen staan op nummer 1. En geloof me, niemand die ze afpakt!”

Omdat Samantha haar kinderen niet de stabiliteit kon geven die zij verdienden, werd afgelopen augustus door de kinderrechter besloten dat haar dochter Angelina (6) en zoon Milano (4) voorlopig door hun vader Michael en zijn familie wordt ondergebracht.

Om aan haar herstel te werken vertrok Barbie vorig jaar enkele maanden naar afkickkliniek in Schotland, maar helaas ging het begin april weer mis en deed ze opnieuw een zelfmoordpoging. Gelukkig gaat het nu weer beter met Samantha (zie video hierboven). Ze is op dit moment aan het herstellen van haar operatie aan haar gebroken pols, die ze na de sprong van het balkon heeft overgehouden.

Praten over zelfdoding kan bij hulp- en preventielijn ‘Zelfmoord? Praat erover’. Telefoon 0900-0113 of www.113.nl

Source link
2019-05-13 08:03:28

nuno-show.nl

error: Content is protected !!

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: