Samantha: binnenkort weer samen met kids!

Samantha de Jong zegt op Instagram dat niemand, maar dan ook niemand haar kinderen van haar afpakt. Ze weet dan ook zeker dat ze binnenkort weer met haar kinderen samen is.

”Nog eventjes schatjes en we zien elkaar weer!” schrijft Samantha op Instagram. ”Niemand die jullie van MIJ AFPAKT. NIEMAND. En karma komt, geloof me!! Hou van jullie.”

”Ik heb jullie gebaard, was er altijd voor jullie en nog steeds,” vervolgt ze. Onthoud 1 ding: ik ben jullie mama en binnenkort zijn we weer samen. En de waarheid gaat iedereen binnenkort horen, de echte waarheid. Niemand die mij kapot maakt, want geloof me ik weet meer dan je denkt en alles gaat nu uitkomen van begin tot eind. Dus hou mijn Instagram maar in de gaten!”

Het gaat een stuk beter met Samantha sinds haar laatste zelfmoordpoging. Ze is gestopt met antidepressiva en voelt zich naar eigen zeggen nu zelfs tien keer beter dan daarvoor. Go Samantha!

Vorige week vertelde Barbie op Instagram openhartig over het enorme gemis van haar kinderen. ”Ik hou zielsveel van mijn kinderen, vanaf de dag dat ze allebei werden geboren verzorgde ik ze 24/7, deed alles met de kinderen. Ik ben altijd een goede moeder voor ze geweest. Ze kregen allebei onwijs veel liefde en alles wat hun hartje begeerde,” aldus Samantha.

Ze vervolgt: ”Na mijn scheiding met Michael was ik totaal de weg kwijt en had veel verdriet van onze scheiding! Daarna ging het alleen maar slechter: kliniek in, kliniek uit. Ik raakte steeds meer in mezelf, wilde geen pijn meer voelen, daarom begon ik steeds meer te gebruiken. Medicijnen, drank en drugs. Het is niet niks wat ik heb moeten doorstaan en niet alleen ik, maar ook mijn kids, m’n familie en vrienden.”

Barbie werkt hard aan zichzelf en weet zeker dat ze snel haar kinderen weer in haar armen kan sluiten: ”Het valt niet mee, maar ik geef niet op. Ben geen opgever, dus schrijf maar wat jullie willen, ik weet beter want niemand weet hoe het echt zit en mijn kinderen staan op nummer 1. En geloof me, niemand die ze afpakt!”

Omdat Samantha haar kinderen niet de stabiliteit kon geven die zij verdienden, werd afgelopen augustus door de kinderrechter besloten dat haar dochter Angelina (6) en zoon Milano (4) voorlopig door hun vader Michael en zijn familie wordt ondergebracht.

Source link
2019-05-14 08:51:47

nuno-show.nl

error: Content is protected !!

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: