Geplaatst op Mon 02 Sep 2019 om 9:15

Beau van Erven Dorens heeft zijn eerste ruzie met zijn nieuwe tv-baas bij RTL, Peter van der Vorst, erop zitten. Hun aanvaring was behoorlijk hevig. Dat vertelt de presentator vandaag in het AD. Van Erven Dorens realiseert zich dat hij niet de makkelijkste man is in de presentatorenstal van RTL. Inmiddels kan ook Van der Vorst dat beamen. “Ik ben een emotionele vent. Dat is voor zenderbazen niet altijd prettig. Wij hadden laatst behoorlijk mot, echt strijd over een programma.”

Waar ging de ruzie over? “Na Het Rotterdam Project en Beau en de Veteranen wilde ik een ander maatschappelijk thema aanpakken. RTL wilde wachten en eerst nadenken.”

Belachelijk, vindt Van Erven Dorens. “Ik roep dan: ‘Nee, we moeten doorpakken. We moeten het nú doen!‘”

Als een echte people manager is Van der Vorst direct gaan zitten met zijn vroegere Boulevard-collega. “Kort daarna kwam Peter terug van een reis. Hij ging niet direct naar huis, maar eerst langs mij. ‘Laten we het uitpraten.’ Een héél goede directeur dus!

Het is ook Van der Vorst die hem gevraagd heeft voor zijn eigen late talkshow op RTL 4, die vanavond in première gaat. “Ik had al afscheid genomen van het idee ooit nog late night te presenteren. Tot Peter van der Vorst mij onverwacht ophaalde van Schiphol. We dronken koffie en toen vroeg hij me. Totaal verbaasd was ik. Ik ben een type dat ook nee kan zeggen. ‘Laat maar, nooit meer!’ Peter weet dat en wist dat hij even zijn liefde moest tonen.

Het AD-interview met Beau van Erven Dorens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl

nuno-show.nl