nuno-show.nl

Willibrord Frequin (77) is te gast bij de radioshow van Ruud en kan het niet laten met de deur in huis te vallen. Hij vraagt hoe het nu precies zit met de relatie van Ruud en Olcay. Zijn ze nog aan het daten of is het helemaal over en uit?

“Heb je nou verkering of geen verkering met Olcay?”, vraagt Willibrord Ruud op de man af. In eerste instantie wil Ruud er niks over kwijt. “Ja, dat moet je haar zelf vragen. Je hebt haar nummer.” Maar neemt Willibrord natuurlijk geen genoegen mee. “Nee, ik vraag het aan jou. Ik wil weten of ze nou verkering met je heeft.” Ruud heeft geen andere keuze en geeft antwoord op de vraag: “We daten ja, we daten.”

Blijven slapen
Toch is dat niet voldoende voor Willibrord. Maar wanneer hij vraagt of Ruud ook regelmatig bij haar in bed legt, kan de radio-dj niks anders dan een grapje maken. “Dat denk ik niet, maar ik beloof niets”, zegt hij lachend.

Overleden ex
Ruud en Olcay hebben eerder dit jaar al een tijdje gedatet, maar dit ging over toen de ex en goede vriend van Olcay plotseling overleed. Hij was de eerste grote liefde van Olcay. Zijn overlijden zette Olcay aan het denken en ze merkte dat ze tijd voor haarzelf nodig had.

Rustig
Na zijn overlijden wilde Olcay even helemaal niks. “Ik had het ook niet het gevoel dat ik steun wilde van Ruud. Ik wilde gewoon met rust gelaten worden, wilde Ruud niet meer zien”, zei ze toen in een interview met Grazia. Toch blijken de twee niet zonder elkaar te kunnen. Maar Olcay benadrukte eerder al wel dat de twee het nu heel rustig aan doen samen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

Source link
Libelle