nuno-show.nl

Geplaatst op Sat 12 Oct 2019 om 11:30

Het studiopubliek van Beau begon vrijdagavond onverwacht hard te klappen toen Jan Smit aangaf dat hij dertien kilo is afgevallen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Smit zat aan tafel om zijn nieuwe muziek te promoten, maar het ging ook even over zijn gezondheid. “We willen het even over je lichaam hebben“, zei gastheer Beau van Erven Dorens tegen de volkszanger, overigens tot grote verbazing van zijn andere gast Arjen Lubach. “We? Spreek voor jezelf“, riep hij.

Van Erven Dorens vervolgens tegen Smit: “Wat is er aan de hand? Je bent helemaal gesmolten, man.”

Smit: “Ik ben dertien kilo kwijt sinds kerst.”

Daarop begon het RTL-publiek hysterisch te klappen, tot verbazing van zowel Smit als Lubach. Eva Jinek zal zich op de bank hebben afgevraagd waar ze in godsnaam aan begint.

Smit legde na het applaus uit dat hij niet langer met een dikke kop op televisie wilde verschijnen. “Ik was gewoon veel te dik. Ik zag mezelf op tv met zo’n plofkop en ik dacht: ja, daar moet ik iets aan doen. Toen hoorde ik van dat schaatsprogramma en toen dacht ik: nu ben ik toch al aan het afvallen, nu ben ik fit, laat mij maar gewoon lekker meedoen.”

Het programma waar Smit op doelt is De ijzersterkste, de BN’er-schaatsshow die op 30 november in première gaat op de zaterdagavond van NPO 1.

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl