Nikkie de Jager maakte vorige week bekend dat ze verloofd is met haar vriend Dylan Drossaers. De YouTuber die beter bekend is onder de naam NikkieTutorials heeft nu een video gedeeld waarin ze uitlegt dat het niet veel had gescheeld of ze had nooit met Drossaers gedatet. Hij dacht namelijk dat ze al bezet was.

In de video legt De Jager uit hoe ze haar verloofde heeft leren kennen en waarom het relatief lang duurde voordat ze ook daadwerkelijk een relatie met hem kreeg. Zo beschrijft ze dat Drossaers in het begin wel interesse in haar toonde, maar niet genoeg om haar ervan te overtuigen dat hij ook daadwerkelijk met haar wilde zijn.

De zaken veranderen als haar manager ter sprake komt. “Toen ik het over mijn manager had, reageerde Dylan met: “je bedoelt je vriend.” Ik snapte niet wat hij bedoelde. Ik houd heel veel van mijn manager, maar hij is homoseksueel en we hebben zeker geen relatie”, vertelt de vlogger.

De YouTuber legt uit dat Drossaers al die tijd afstand hield, omdat hij dacht dat ik een relatie had. “Daardoor wist ik gelijk dat hij een goed persoon is. Hij dacht dat ik bezet was en wilde dit niet verpesten”, stelt ze. De Jager voegt toe dat de twee meer met elkaar gingen afspreken toen duidelijk was dat ze allebei vrijgezel waren.

Drossaers vroeg haar vervolgens in januari of zij een relatie met hem wilde. Eerder deze maand ging hij tijdens een vakantie in Italië op zijn knie om De Jager ten huwelijk te vragen. Wanneer het huwelijk plaatsvindt, is nog niet duidelijk.

Source link
NU

Nuno

Author Nuno

More posts by Nuno