Taking too long? Close loading screen.
Mentalist Nuno

Niels ontroert Rosanna: Blij dat je nog leeft!

Rosanna Voorwald was er bijna niet meer geweest. De arts zei haar jaren geleden dat haar hart in winterslaap was en dat ze ieder moment dood kon gaan. Haar verloofde Niels is maar wat blij dat zijn grote liefde er nog is…

Eind 2017 deelde Rosanna al het volgende bericht met de heftige foto’s die het grote verschil in gewicht laten zien: ”Van Anorexia-patient naar Playmate… 7 jaar lang heb ik gevochten tegen anorexia. Ziekenhuizen, klinieken en veeeeel therapie. Op mijn laagste gewicht was ik 36 kilo, nu weeg ik 65.”

”Ik herinner me nog precies die dag, ik ging naar het ziekenhuis voor een controle van alles, de arts zei dat mijn hart in winterslaap was…” vervolgde ze. ”Ik kon elk moment dood gaan. 7 jaar lang heb ik gestruggled om beter te worden…Eindelijk had ik een balans gevonden, ben gezond gaan eten en sporten. Nu ben ik super gelukig en gun niemand deze erge ziekte #anorexia #control #anorexianervosa #skinny #sickness #happynow #eatingdisorder #fitness #food”

Ze deelt vandaag het ontzettend lieve bericht dat Niels haar daarop terugstuurde. Met een hele dikke ‘I love you!’ erbij richting haar toekomstig man. ”Superveel respect en superblij dat je die erge ziekte hebt overwonnen, anders had ik je waarschijnlijk nooit kunnen ontmoeten,” zei Niels. ”Nu leven we lekker gezond en ben je sterker dan ooit.”

Source link
2019-05-14 08:35:22

nuno-show.nl

error: Content is protected !!

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: