KIJK MEE: Songfestival-sterren arriveren voor opening in Tel Aviv

Het Eurovisiesongfestival gaat zondagmiddag officieel van start. Hoewel er al de hele week wordt gerepeteerd in de zaal van Expo Tel Aviv, vindt traditiegetrouw op zondag de openingsceremonie plaats. Voor de gelegenheid is op het Habima Square een oranje loper uitgerold.

Tegen zonsondergang zullen de artiesten een voor een over de loper lopen, waar pers en fans zich langs de zijkanten verzamelen. Zij zullen wel lang op de Nederlandse songfestivalinzending Duncan Laurence moeten wachten: hij komt pas als 35ste van de 41 landen langs.

De deelnemers komen in de startvolgorde van de halve finales de loper op, wat betekent dat Cyprus het spits afbijt. Zangeres Tamta stapt dinsdag tijdens de eerste halve finale als eerste het podium op en moet nu ook als eerste de schijnwerpers van de ceremonie in. Na Nederland volgen alleen nog Noord-Macedonië, Azerbeidzjan, Italië, Groot-Brittannië, Duitsland en Israël.

Voor Duncan is het zondag verder een rustige dag. Hij heeft voor zover bekend geen andere verplichtingen. Maandag geeft hij een optreden in Tel Aviv en dinsdag, op de dag van de eerste halve finale, staat hem een persdag met de Nederlandse media te wachten.

Source link
2019-05-12 16:02:14

nuno-show.nl

error: Content is protected !!

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: