nuno-show.nl

Langs het circuit van Spa hebben duizenden Formule 1-fans zich verzameld om de races van dichtbij te aanschouwen, waaronder ook veel Nederlanders. Wij vroegen hen om plaats te nemen op onze racebanden. Welke vragen zij kregen? Dat zie je in PITSTOP.

Zo wilden wij graag weten wat de die-hard fans zouden doen als zij de baas van Formule 1 waren? “Ik vind dat de pitspoezen moeten blijven!”, roept één van hen. “Het is toch een beetje een  mannenwereld. Tuurlijk mogen alle dames komen die geïnteresseerd zijn, maar in een mannenwereld hoort vrouwelijk schoon!” Een andere fan kan kort zijn over zijn plannen: “Zo vaak mogelijk!”.

Race Spa bij Hart van Nederland

Tijdens het hele evenement praten we je regelmatig bij via een speciale livestream Formule 1 Spa op Facebook. Zorg dat je onze pagina liket en volg alles rondom de Formule 1 Grand Prix van België live.

Ook zal je op Facebook en hier op de site de video’s van PITSTOP vinden, waarin we inzoomen op alles rondom de fans op het circuit van België.

Op Instagram plaatsen we daarnaast gedurende de hele dag korte updates in onze stories. Volg ons op Instagram en beleef de race en alles eromheen.

Uiteraard plaatsen we al het nieuws rondom de Formule 1 in Spa op onze website. We hebben een speciale pagina gemaakt, waar je alle berichten bij elkaar kunt vinden. En op tv doen we dagelijks verslag in onze uitzendingen. Vrijdag om 19.00 en  22.30 uur, in het weekend om 22.30 uur.

Source link
Hart van NederlandHart van Nederland