nuno-show.nl

Parttime familieman Humberto Tan heeft met zijn dochter een serie afleveringen van een eigen YouTube-programma opgenomen: Tantoe Muzikaal. De eerste aflevering komt vandaag online, vertelden ze gisteren in RTL Boulevard, waar ze hun format mochten pluggen. Dochter Julia wil ook een bekende presentatrice worden. Ze heeft nu bijna 20.000 volgers op YouTube, maar hoopt door deze samenwerking met haar vader een groter kijkerspubliek aan zich te binden.

Het is niet de eerste keer dat Humberto zijn dochter aan meer bekendheid helpt. Eerder deden ze samen mee aan Dance Dance Dance. Nu gaan ze dus zelf tv-maken. “Het is een YouTube-format dat ik samen met mijn vader heb bedacht.”

Wat voor format is het? “Nou ja, eigenlijk is het een spel dat we thuis al lang spelen met elkaar. Het format is dat je een random woord hebt, waar je een bestaand liedje mee moet zingen. In ronde twee heb je een artiest en daar moet je ook een liedje van zingen.”

Bekende kandidaten die meedoen zijn Gerard Joling, Monica Geuze, rapper Dio en rapper Donnie. Ze kon uitgebreid putten uit het netwerk van papa, maar: “Ik laat het haar zelf doen, want ze moet ook haar eigen fouten gaan, maar ik kijk wel mee op de achtergrond.”

Julia: “Ik vond het heel fijn dat hij mij helemaal vrij liet daarin.”

Humberto: “Het is haar programma, dus ik zeg: ‘Doe je best!’ Ik merk het wel. Ze roept naar beneden: ‘Ja, het is klaar.’ Dan ga ik zitten. That’s it.”

Julia: “Hij is zeker een voorbeeld voor mij. Ik kijk heel erg naar hem op. Ik bedoel: hij zit al zo lang in de tv en in de media. En hij wordt heel erg gerespecteerd. Hij is ook superlief, natuurlijk hè, en hij zegt nooit iets slechts over een ander.”

Dochter Julia lijkt een sympathieke dame, maar het loopt niet altijd goed af met BN’ers die hun kroost proberen te pluggen. Sem van Dijk staat nu al met 10-0 achter door de schaamteloze wijze waarop zijn moeder Wendy van Dijk hem naar binnen schoof bij Shownieuws en waarop ze een rijkeluiscanta voor hem regelde.

Foto: RTL Boulevard

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl