Entertainer inhuren?

nuno-show.nl

Op zoek naar een spannende en unieke act voor jouw evenement? Entertainer Nuno maakt het een onvergetelijke dag! Huur de professionele entertainer Nuno in voor feesten, borrels, recepties, opening of bedrijfsfeesten. De acts zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Fakir Show

Vuurshow

Reptielenshow

De meest spannendste acts voor een onvergetelijke dag!

Wil je jouw gasten een onvergetelijke dag bezorgen? Nuno maakt met zijn spectaculaire acts van ieder bedrijfsfeest, opening, bruiloft of verjaardag een gegarandeerd succes.

Nuno, onder andere bekend van de populaire Uri Geller televisieshow, is een artiest die het publiek keer op keer weer weet te boeien middels adembenemende acts die je nooit eerder hebt gezien. Zijn shows kennen een grote diversiteit die voor ieder wat wils bieden.

Een verrassende vuurshow om jouw publiek een warm welkom te heten, een griezelige reptielenshow voor wat spanning en sensatie, een mysterieuze mentalisme show die jouw gasten versteld doet staan en een bloedstollende Fakir show met de spectaculairste acts zijn een greep uit de mogelijkheden die Nuno u te bieden heeft. Entertainment op het allerhoogste niveau!

Bekijk onze shows en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Speciale aanpassingen voor jouw evenement zijn altijd mogelijk: jouw persoonlijke ideeën en wensen vormen de basis!

Boek nu!
Entertainer inhuren, Halloween act boeken, mentalist nuno, fakirshow, fakir show, entertainer huren, artiest boeken, vuurshow, vuurspuwer, vuurspuwer boeken, goochelaar inhuren, kinderfeest, bedrijfsfeest, entertainer voor feest, halloween show, halloween, Spijkerbed, 1001 nacht, amsterdam, den haag, rotterdam, zwolle, antwerpen, brussel, belgie, nederland, eindhoven, utrecht, rotterdam, limburg, maastricht, den bosch, apeldoorn, acts, spectaculaire show, fakir, artiest, horoscoop, daghoroscoop, weekhoroscoop, maandhoroscoop, jaarhoroscoop 2018, jaarhoroscoop 2019, horoscopen, nu-no.com, fakir nuno, vuurspuwer nuno, vuuract, straatartirst, carnaval artiest, artiest voor bedrijfsfeest
Nuno is een artiest die met verschillende disciplines zijn publiek weet te boeien. Na zijn bekendmaking bij de Uri Geller show is zijn carrière in een stroomversnelling geraakt.
Nuo heeft een grote diversiteit aan acts waarmee hij zijn publiek weet te boeien. Zo heeft hij een fakiershow, vuurshow, reptielenshow en een mentalisme act. In alle acts geeft hij een demonstratie van een perfecte combinatie van mentale en fysieke krachten. Nuno vertoont acts die zelden eerder te zien waren.
Speciale aanpassingen voor de show zijn altijd mogelijk. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. De ijzersterke Nuno zorgt voor verbazing en entertainment op het allerhoogste niveau!
Fakir show
De show bestaat uit verschillende act’s die de mensen doen huiveren! Zoals het lopen over glas, liggen op spijkerbedden, act’s met zwaarden en vuurspuwen. De mensen uit het publiek zijn een onderdeel van de show zoals bijvoorbeeld op de fakir gaan staan terwijl hij op een spijkerbed ligt (dit gaat uiteraard altijd onder begeleiding v/d assistente).
Vuurshow
Vuurspuwer Vuurshow.  Onvergetelijk spectakel om uw evenement of feest een vlammend begin, einde of entreact te geven. Een weergaloze vuurspuwer show.
Ook voor straatfeesten, openingen etc …
Voorbeelden
– Uw bedrijfsnaam in vuur
– Fakkels
– Vuurspuwen
Reptielenshow
Overwin uw angst bij verschillende soorten slangen, vogelspinnen en andere griezelige reptielen. In een dynamische workshop maakt u kennis met deze angstaanjagende dieren en zult u uw angst leren overwinnen.
Mentalisme
De Mentalisme show wordt door sommige mensen misschien als goochelen gezien alleen dit is dus niet zo!!
Mentalisme gaat een stapje verder en dit zal Nuno aantonen in deze show!!!