Dure tickets en raketten houden ware Songfestivalfans niet tegen

De ticketverkoop voor het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv ging dit jaar niet van een leien dakje. De verkoop werd een paar keer uitgesteld en toen die eindelijk van start ging, werd hij al snel weer stilgelegd. Honderden toegangsbewijzen zouden namelijk in verkeerde handen zijn gevallen.

Dit jaar werd op sociale media flink geklaagd over de prijzen van de toegangskaarten voor het Songfestival. Die liepen uiteen van 146 euro voor een zitplaats bij de repetities voor de halve finales, tot 415 euro voor een stoel tijdens de finale.

Duurste kaartjes ooit

Volgens nieuwssite The Times of Israel waren de tickets nooit eerder in de geschiedenis van het Eurovisie Songfestival zo duur. De prijzen zijn vastgesteld door de organiserende omroep KAN. Maar de kaartverkoop ging niet bepaald hard.

Vooral de kaartjes voor de repetities, variërend van 146 tot 244 euro, bleven liggen. Daarom besloot KAN half april om ze met korting te verkopen. Een ticket voor de repetitie kostte sindsdien nog maar tussen de 49 en 98 euro.

Voor de generale repetities zijn nog steeds veel tickets te koop, net als voor de twee halve finales. De finale op zaterdag 18 mei is wel uitverkocht. Voor 500 euro kun je die avond nog wel terecht in de Green Room.

Veiligheid

Ook de veiligheidssituatie in het gebied komt de kaartverkoop waarschijnlijk niet ten goede. Vorige week laaide het conflict tussen Israël en Hamas weer op en werden over en weer aanvallen uitgevoerd. Sinds maandag geldt een staakt-het-vuren in het gebied.

Toch laat de echte Songfestivalliefhebber zich door deze factoren niet tegenhouden. We spraken drie fans die ‘gewoon’ naar Israël gaan.

Source link
2019-05-11 09:13:47

nuno-show.nl

error: Content is protected !!

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: