Taking too long? Close loading screen.
Mentalist Nuno

De Jong: ‘We moeten nog constanter worden, nog dominanter

Het kan zijn dat die ploeg er volgend seizoen er op belangrijke plekken anders uitziet. Er is (vanuit het buitenland) interesse in een aantal sleutelspelers, zoals de gehele voorhoede: Steven Bergwijn, Hirving Lozano en De Jong. “Ik sta altijd open voor mooie dingen die bij mij passen, maar dat is PSV ook. Ik zie wel wat er op me afkomt”, zegt De Jong.

Van Bommel: “Er kan van alles gebeuren. Spelers hebben zich ontwikkeld, zijn internationals geworden en staan in de belangstelling. Maar wij kijken ook naar waar we ons kunnen versterken.”

Toe aan vakantie

De trainer gaat zich deze zomer bemoeien met het eventueel aantrekken van vers bloed, maar eerst gaat hij genieten van een vakantie. “Het seizoen was hartstikke lang”, aldus de dit jaar debuterende coach, die ook nog het WK met Saoedi-Arabië meemaakte en daarna slechts één week vakantie genoot.

PSV gaat even stoom afblazen, maar de eerste training voor het volgende seizoen lonkt alweer. Eind juli moeten de Eindhovenaren namelijk al aan de bak in de tweede voorronde van de Champions League. Van Bommel: “We hebben nu nog een week of vier en dan gaan we weer beginnen.”

Source link

nuno-show.nl

error: Content is protected !!

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: