Taking too long? Close loading screen.
Mentalist Nuno

BN’ers zetten hun moeder in het zonnetje voor Moederdag!

Nederlandse bekendheden haasten zich naar sociale media om hun moeders en de moeders van hun kinderen te eren op Moederdag. Ook de moeders zelf delen foto’s van hun kinderen en de cadeautjes die ze hebben gekregen.

Zo vierden Waylon, Bibi en dochtertje Teddy samen de eerste Moederdag van Bibi.

Het blije gezinnetje deint in een filmpje op Instagram vrolijk mee op het toepasselijke nummer Moederdag, van Kinderen voor Kinderen. Op het filmpje leek Teddy het gespring nog fantastisch te vinden maar blijkbaar is het daarna toch niet helemaal goed gegaan, zo deelt Bibi met haar volgers. “Tja misschien was dit wel de reden dat ze erna zo verschrikkelijk over d’r nek ging, maarja het is natuurlijk pas mijn eerste Moederdag. #ikmoetnogveelleren #moederdag “, schrijft de jonge moeder.

Onder andere Jim Bakkum, Bizzey en Ali B plaatsten berichtjes op Instagram over de moeders van hun kinderen. Xander en Sophie de Buisonjé ontvingen op Moederdag ook nog het speciale bericht dat Sophie officieel de moeder is geworden van dochter Céla-Lynn. Zij werd geboren door middel van een draagmoeder, dus moest Sophie een lange adoptieprocedure doorstaan.

View this post on Instagram

Ze gaat me haten voor het plaatsen van deze foto, maar vandaag moet het. Het is vandaag Moederdag. En deze mevrouw met een dokterskapje en bril op is echt zó’n goede moeder. Ik heb zo keihard gelachen om dit moment. Het is ook zo tekenend voor wat het ouderschap is. Ik was in de keuken bezig. En zij was hier Molly aan het voeden op de bank. Posy was om haar heen doktertje aan het spelen en haar voet aan het verbinden met verband. Op een gegeven moment keek ik om het hoekje en zag ik haar zo zitten. Bloedserieus. ???? • Ik ben zo trots op haar en zo dankbaar dat zij de moeder is van onze 3 kinderen. @Bettina_Holwerda • En natuurlijk ook heel trots op mijn eigen moedertje! ???? HAPPY MOTHERSDAY voor alle lieve mama’s! Respect voor jullie! ????

A post shared by J I M B A K K U M (@jimbakkum) on May 12, 2019 at 3:11am PDT

Source link
2019-05-12 14:00:14

nuno-show.nl

error: Content is protected !!

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: