Maandagavond gaat de eigen talkshow van Beau van Erven Dorens van start. Aan het AD vertelt de presentator dat hij zichzelf slechts 3 maanden de tijd geeft om een kijkcijferhit van het programma te maken. 

In de talkshow, die simpelweg Beau heet, schuiven er iedere avond om 22:30 uur bekende gasten aan tafel bij de presentator. Met zijn praatprogramma treedt Beau in de voetsporen van voorgangers als Twan Huys en Humberto Tan.

Talkshow Beau van Erven Dorens
Beau van Erven Dorens vertelt maandag in de krant dat hij niet lang wil doorduwen als zijn talkshow niet goed bekeken gaat worden. “Als de cijfers beroerd zijn, keer ik na 3 maanden écht niet terug. Dat is niet leuk voor de kijker, niet voor mij en voor de zender niet lucratief”, aldus Beau

Weggegooid geld
Hij verklaart: “Laten we eerlijk zijn: wij hebben de afgelopen jaren een enorme smak geld weggegooid op die late avond.” Beau vervolgt: “Ik wil eerst een nuance aanbrengen: bij mij kan ook alles misgaan. Dat late avond is iets enorms, voor je het weet loopt zo’n monster met je weg. ”

Druk
Beau is zich bewust van het feit dat er een flinke druk op zijn schoudert ligt met dit programma. “Niet alles door andere mensen laten beslissen dus – ik sta daar. En de presentator moet de hand in eigen boezem kunnen steken. Als dit niet lukt, is dat mijn probleem.”

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

Source link
Libelle

nuno-show.nl