nuno-show.nl

Geplaatst op Sun 01 Sep 2019 om 10:00

Beau van Erven Dorens denkt dat Eddy Zoëy een prima keuze is voor zijn opvolging bij RTL Boulevard. Hij denkt dat de presentator het in zich heeft om het programma te dragen. Dat heeft hij gezegd op Radio Veronica. Zoëy wordt speciaal voor deze presentatieklus gereanimeerd door Peter van der Vorst. Pas op vrijdag, de dag van RTL’s najaarspresentatie, werd Van Erven Dorens op de hoogte gebracht. “Heel erg een dubbeltje uit een doosje. Ik had het echt niet verwacht.

RTL Boulevard heeft een presentator nodig die echt voor het programma wil gaan en niet alleen voor zijn eigen bekendheid, aldus Van Erven Dorens. “We hebben heel lang gezocht naar mensen die daar met ontzettend veel vuur in willen gaan en het niet alleen maar doen terwijl ze eigenlijk het liefst iets anders ambiëren.”

Zoëy wil er vol voor gaan. “Nu is het fijn om iemand te hebben die er met hart en ziel in gaat. Hij is echt een kundige kerel en ook volwassen geworden.”

De Zoëy van vroeger is volgens hem niet meer. “Hij was altijd best springerig, dus ik ben heel benieuwd hoe hij het gaat doen.”

RTL wilde de aanstelling van Zoëy eigenlijk geheim houden tot de najaarspresentatie, maar dat lukte niet: Wilfred Genee gooide roet in het eten door de transfer te onthullen op de radio.

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl