Anna Nooshin woest door ‘slecht einde’ Game of Thrones

Anna Nooshin is kapot van het einde van Game of Thrones. Ze vindt dat de makers op een goedkope manier de kijkers op de valreep boos proberen te maken.

”Heel eerlijk: ik heb nog nooit een hekel gehad aan de serie, omdat ik er zoveel respect voor had,” begint ze nog positief. ”Zelfs als ik een aflevering niet goed vond, probeerde ik er het goede van in te zien. Maar deze heeft me echt helemaal gesloopt.”

”Er zijn zoveel manieren om de vele scenes en verhalen te eindigen en het lijkt erop dat de makers een van de enige manieren heeft gevonden om de kijkers boos te maken,” schrijft ze. Anna doelt hiermee op de totaal onverwachte ommekeer van het personage Daenarys Targaryen, die ineens een terrorist wordt en een complete stad – inclusief vrouwen en kinderen – genadeloos afmaakt. ”Ik heb de recensies gelezen en het lijkt erop dat ik niet de enige ben die denkt dat met de finale in zicht, deze aflevering iets dieper en minder… Tsja… minder had moeten zijn dan dit. In ieder geval, misschien heb ik het mis, maar ik had op meer gehoopt.”

Veel kijkers zijn uiterst teleurgesteld in de laatste afleveringen van Game of Thrones. Hieronder een greep uit de tweets:

Source link
2019-05-14 08:11:42

nuno-show.nl

error: Content is protected !!

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: