Albert Verlinde is niet gelukkig met de uitkomst van het interview dat hij dinsdag gaf aan RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade. Er is geen enkele sprake van een hernieuwde samenwerking met Beau van Erven Dorens. Dat heeft de Talpa-ster gezegd tegen ANP. Bade interviewde Verlinde over zijn tv-toekomst. “Hij vertelde mij dat de redactie van Beau ook interesse heeft in hem en dat daar wel gesprekken zijn“, vertelde hij aan de desk. “Die chemie tussen Beau en Albert zou een gouden zet zijn.

De RTL Boulevard-verslaggever deed net of Verlinde terug zou keren bij RTL. “Het zou fantastisch zijn als zij samen terug zouden komen. Het hoeft niet elke avond te zijn, maar ik snap wel dat die redactie daar interesse in heeft. Er is contact en verder wil hij er helemaal niets over zeggen.

Verlinde is verbijsterd. Hij laat weten dat de redactie van Beau hem slechts benaderd heeft als talkshowgast, zoals alle talkshows dat doen. “Onzin”, zegt Verlinde. “Ik heb alleen geappt met de redactie van Beau’s programma. Dat is alles. Ik heb kort, summier contact met de redactie gehad of ik af en toe wil aanschuiven bij het programma. Dat doe ik overigens wel vaker, in allerlei programma’s. Van een vaste samenwerking of zelfs gesprekken is dus absoluut geen sprake.

Ontkenning

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink springt op Twitter in de bres voor Bade. “Wel benieuwd waar dat gerucht van co-presentator vandaan komt, want bij ons in de uitzending meldde Aran Bade alleen maar dat er telefonisch wat contact was geweest. Check de beelden.

Bade suggereerde toch een hernieuwde samenwerking? “Weinig suggestief hoor, gewoon vertelt wat Albert vertelde. En dat is er dat er contact was geweest en Aran snapte dat wel, want de chemie tussen Beau en Albert is top. Wij hebben iig nergens gehad over co-presentator oid. Dat kan ook niet, want hij werkt bij Talpa 🙂

SBS 6

Voorlopig staat Verlinde nog een jaar onder contract bij Talpa. Zijn eerste programma daar, 6 Inside, is geflopt. “Het feit dat het niet gelukt is, is gewoon jammer. Niet alleen voor mij, maar voor iedereen die erbij betrokken was. Ik heb het nu van me afgeschud en voort ga ik weer“, vertelde hij aan Bade.

Wat gaat hij nu doen? “Het is echt nog niet bekend. Als ik ook maar iets zou weten, dan zou ik het onmiddellijk de buis op knallen.”

Wil hij aan de slag voor de late Shownieuws? “Dat vind ik lastig. Ik wil gewoon eerst even denken: wat wil ík nou precies?

Bade: “Er zijn over twee à drie weken gesprekken met Talpa. Hij wil het liefst iets op de vooravond blijven doen.”

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl

Nuno

Author Nuno

More posts by Nuno