Ajax viert 34ste titel voor Nouri: ‘Alle steun compenseert gemis’

Voor de familie Nouri is dit sowieso een bijzondere maand. Voor het eerst sinds lange tijd werd er weer een wedstrijd van Ajax bezocht. Abderrahim wilde dat in het begin absoluut nog niet, omdat hij dat simpelweg te moeilijk vond.

Terug in Arena

“Misschien bezoek ik Ajax op een later moment wel weer”, zei hij een jaar geleden. En zo geschiedde. Eerst bezocht hij met zijn vader, ooms en broer begin deze maand de bekerfinale Willem II-Ajax in De Kuip. En een paar dagen later was de familie zelfs weer eens in de Johan Cruijff Arena te zien, waar ze bij het duel Ajax-Tottenham Hotspur in de halve finales van de Champions League aanwezig was.

“Dat waren mixed feelings. Leuk om zoiets mee te maken, maar elke wedstrijd blijft lastig. En nu ze kampioen gaan worden is het weer moeilijk, omdat het de 34ste titel is”, aldus Abderrahim Nouri.

Nieuwe woning

Met Abdelhak gaat het naar omstandigheden goed. Er is weinig veranderd en zijn gezondheidssituatie is stabiel. Er is goed nieuws te melden rond de nieuwe woning waar hij deze zomer naartoe zal worden verplaatst. Abdelhak Nouri zal dan op korte afstand van zijn ouders verblijven, waarmee de zorg een stuk makkelijker wordt voor de familie.

“Ze zijn begonnen met slopen en rond augustus moet het klaar zijn. Tot die tijd verblijft Abdelhak, mits zijn gezondheid het toelaat, in het huidige verzorgingstehuis.”

Source link

nuno-show.nl

error: Content is protected !!

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: